2015 Csobánka, Szarvas utca 5.
Tel: +36 70 9410616 Fax: +36 26 320820
E-mail:keksegbuvarklub@t-online.hu

KÉKSÉG BÚVÁRKLUB

Búvároktatás

Az országban sok helyen képeznek felkészülten búvárokat, ami többletet egy átlag tanfolyamhoz képest a Kékség Búvárklub nyújtani tud, a saját, speciálisan búvároktatásra kialakított 4m mélységű medence - amelynek korlátlan használata a tanfolyam időtartamára biztosított - a felvállaltan kis létszámú (1-4 fős) oktatás, valamint a nyugalmat árasztó környezet, ahol az érdeklődők első lépéseiket megtehetik a víz alatti világ felfedezésének irányába.

Feltett szándékunk, hogy a búvárkodás világával ne csak a fiatalabb korosztályokat ismertessük meg, hanem azokat is, akiknek később adódott a búvárkodás lehetősége, és esetleg hosszabb időt vesz igénybe az egyes gyakorlati feladatok rutinszerű elsajátítása. Azonban a korrektség kedvéért meg kell jegyeznem, hogy aki nyaralás előtt egy héttel „búvárkártyát” akar szerezni, hogy tengeren önállóan merülhessen, nálunk rossz helyen kopogtat. Az oktatás fő szempontja, hogy csak olyan tudás birtokában kaphassa meg a jelölt búvárigazolványát, amelynek igazolására az adott kártya hivatott.


Búvárkodni néhány elszántan víziszonyos ember kivételével mindenki képes megtanulni, sőt kellő időráfordítással még lehet, hogy ők is. Oktatási rendszerünk és gyakorlatunk a kellő időt mindenki számára biztosítja az ismeretek elsajátításához, azaz egy tanfolyam addig tart, amíg a jelölt képes nem lesz a vizsga letételére.

Elérhetőségeink:
2015 Csobánka, Szarvas utca 5.
Telefonszám: +36 70 9410616
Faxszám: +36 26 320820
E-mail: keksegbuvarklub@t-online.hu

Alapfokú tanfolyam indul
-július 28.-án, 1 szabad hellyel! jelentkezés júli 24-ig, valamint,
-augusztus 4-én, jelentkezés júli 31-ig és
- augusztus 11-én, jelentkezés 07-ig

Haladó tanfolyam indul
-július 14.-én, szombaton, várom a jelentkezésed július 11-ig,

oktatomedence buvaroktatas
Lengyel László búvároktató Az oktatómedence
buvaroktatas

 

Az oktatási rendszer felépítése

 

 

 

 

   

 

uef